Skip navigation.

Az NIIF Intézetről

Munkatársakat keresünk

A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI) munkatársakat keres az alábbi pozíciók betöltésére:

Amennyiben valamely pozíció felkeltette érdeklődését, kérjük forduljon munkatársainkhoz, a hirdetésben megadott elérhetőség(ek)en, bizalommal!

NETWORKSHOP 2016 Debreceni Egyetem

Networkshop 2016 logó

 

2016.március 29. és április1. között kerül megrendezésre az NIIF Program keretében aNetworkshop 2016 konferencia, amely már a 25-ik lesz az évenkénti Networkshop konferenciák sorában. Az esemény helyszíne ezúttal a Debreceni Egyetem (4032 Debrecen, Egyetem tér 1.)

Tovább >>>

Webmail csere az NIIF-nél

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Intézetünk webmail felülete a kor kihívásainak megfelelően megújult. Reméljük a változások az Önök megelégedésére szolgálnak. Az új rendszer használatához szükséges a JavaScript futtatás és a Cookie-k fogadásának engedélyezése a böngészőben. Reméljük az új felületet örömmel fogadja! Az új rendszerrel kapcsolatos észrevételeket és esetleges hibabejelentéseket kollégáink a postmaster@niif.hu címen várják.

URL: https://webmail.iif.hu

Hungarnet Díjátadó

Kilencedik alkalommal adták át a Hungarnet Díjat 2015. március 31-én a Networkshop konferencia nyitó ülésén Sárospatakon, az Eszterházy Károly Főiskola Comenius Karán.

2015-ben - sokéves kimagasló munkájáért -

Prof. Dr. Monok István DSc,  a Magyar Tudományos Akadémia  Könyvtár és Információs Központ főigazgatója

kapott Hungarnet díjat.

Tovább >>>

Gratulálunk Dr.Stefán Péternek kitüntetéséhez

2015. március 15-e alkalmából az NFM minisztere az elektronikus hírközlés területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenységének és életpályájának elismeréseként a legmagasabb, miniszter által adható kitüntetést, Puskás Tivadar díjat adományozott Dr.Stefán Péter kollégánknak, igazgatóhelyettesnek. A díjat tegnap délután ünnepélyes keretek között adták át a Magyarok Házában.

NETWORKSHOP 2015

Networshop 2014 banner

2015. március 31. és április 2-a között kerül megrendezésre az NIIF Program keretében a NETWORKSHOP 2015 konferencia. A tutoriálokra 2015. március 30-án kerül sor.

 A rendezvény házigazdája a Sárospataki Eszterházy Károly Főiskola Comenius Kar.

Tovább >>>

Ismét regionális konferencia Lillafüreden

Újfent megrendezésre kerül a lillafüredi Regionális Informatikai Konferencia, a  felsőoktatási intézmények, a kutatóhelyek, vállalkozások,  IT területén elért eredményeinek ismertetésére megvitatására.

Tovább >>>