Skip navigation.

Ismét regionális konferencia Lillafüreden

Idén is megrendezésre kerül a lillafüredi Regionális Informatikai Konferencia,

REGINA 2015

néven, a felsőoktatási intézmények, a kutatóhelyek és vállalkozások IT területén elért eredményeinek ismertetésére és megvitatására.

A rendezvény fókuszában idén a szuperszámítástechnika, a köznevelés és az innováció áll.

Várjuk szeretettel 2015. október 13-14. között a lillafüredi Palota Szállóban az NIIF Intézet és a Szinva Net Zrt. rendezésében sorra kerülő Regionális Informatikai Konferenciára.

Tovább >>>

GPU Workshop


A közelmúltban az NIIF Intézet jelentősen növelte GPU számítási kapacitásait. Célul tűztük ki, hogy segítünk felhasználóinkat a kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket, ezzel együtt próbálunk más területről is felhasználókat toborozni.

A PTE GPU laborjával közösen egy ingyenes, gyakorlatorientált GPU Workshopot szervezünk, amelynek keretében az alapoktól, gyakorlati példákon keresztül vezetjük be a GPU programozásba az eziránt érdeklődőket.

A workshop időpontja: 2015. nov. 3. 9:00-17:00.

Tovább >>>

Webmail csere az NIIF-nél

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy Intézetünk webmail felülete a kor kihívásainak megfelelően megújult. Reméljük a változások az Önök megelégedésére szolgálnak. Az új rendszer használatához szükséges a JavaScript futtatás és a Cookie-k fogadásának engedélyezése a böngészőben. Reméljük az új felületet örömmel fogadja! Az új rendszerrel kapcsolatos észrevételeket és esetleges hibabejelentéseket kollégáink a postmaster@niif.hu címen várják.

URL: https://webmail.iif.hu

Hungarnet Díjátadó

Kilencedik alkalommal adták át a Hungarnet Díjat 2015. március 31-én a Networkshop konferencia nyitó ülésén Sárospatakon, az Eszterházy Károly Főiskola Comenius Karán.

2015-ben - sokéves kimagasló munkájáért -

Prof. Dr. Monok István DSc,  a Magyar Tudományos Akadémia  Könyvtár és Információs Központ főigazgatója

kapott Hungarnet díjat.

Tovább >>>

Gratulálunk Dr.Stefán Péternek kitüntetéséhez

2015. március 15-e alkalmából az NFM minisztere az elektronikus hírközlés területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenységének és életpályájának elismeréseként a legmagasabb, miniszter által adható kitüntetést, Puskás Tivadar díjat adományozott Dr.Stefán Péter kollégánknak, igazgatóhelyettesnek. A díjat tegnap délután ünnepélyes keretek között adták át a Magyarok Házában.

NETWORKSHOP 2015

Networshop 2014 banner

2015. március 31. és április 2-a között kerül megrendezésre az NIIF Program keretében a NETWORKSHOP 2015 konferencia. A tutoriálokra 2015. március 30-án kerül sor.

 A rendezvény házigazdája a Sárospataki Eszterházy Károly Főiskola Comenius Kar.

Tovább >>>

Ismét regionális konferencia Lillafüreden

Újfent megrendezésre kerül a lillafüredi Regionális Informatikai Konferencia, a  felsőoktatási intézmények, a kutatóhelyek, vállalkozások,  IT területén elért eredményeinek ismertetésére megvitatására.

Tovább >>>

Miniszteri elismerés Dr. Fodor Zitának

Dr. Fodor Zita Ph.D, az NIIF Intézet gazdasági igazgatója, 2014 okt. 23-án kiemelkedő tevékenysége elismeréséül miniszteri elismerő oklevelet kapott Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől.